Baobab BIO 300 g
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
BAOBAB BIO 300 G
Čo je to BIO baobab?
Príjemne kyslastý svetlý prášok plný cenných živín získaný zo zrelých a šetrne sušených plodov baobabu.
S baobabom sa môžeme stretnúť najmä v afrických savanách, je nazývaný strom života a patrí medzi vôbec najmohutnejšie dreviny sveta. Dorastá do výšky až 30 metrov a obvod kmeňa môže mať priemer až 20 metrov. Pre domorodcov majú tieto robustné stromy zásadný význam – zaisťujú potravu, pitnú vodu, liečivé látky aj stavebný materiál.
Prečo si vybrať baobab?
Baobab má povesť zázračného prášku plného cenných živín. Pravdou je, že poslúži ako zdroj vápnika, horčíka, draslíka a iných minerálov a obsahuje aj vitamín C. Obzvlášť obľúbený je pre svoj vysoký podiel kvalitnej vlákniny a skvele sa hodí aj na podporenie športového výkonu.
Vďaka svojmu bohatému nutričnému profilu je prášok vhodný tiež pre obdobie diét a detoxu, a práve preto ho nájdete aj v našom smoothie detox spoločne s ďalšími 7 blahodarnými superpotravinami.
Pre koho je baobab určený?
Baobab zachutí každému, kto chce obohatiť svoj jedálniček o všestrannú superpotravinu v BIO kvalite bez pridaných aditív. Na svoje si prídu nadšenci do zdravej stravy, športovci aj tí, ktorí trpia častou únavou a potrebujú spoľahlivý zdroj energie.
Možnosti využitia:
- priama konzumácia pri rozmiešaní 1 čajovej lyžičky v 150 ml vody
- obohatenie smoothie a zeleninových či ovocných štiav
- príprava raňajkových kaší, müsli, granoly a jogurtov
- detoxikačné kúry
Zloženie: prášok z dužiny baobau BIO
Krajina pôvodu: Senegal
Odporúčané dávkovanie: 1–2 čajové lyžičky (2–5 g) denne
VÝŽIVOVÉ HODNOTY
SK: Priemerné výživové hodnoty: | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota |
1092 kJ 262 kcal |
Tuky |
0,3 g |
- nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 34 g |
- z toho cukor: | 31,5 g |
Sacharóza | 25,9 g |
Fruktóza | 2,85 g |
Glukóza | 2,85 g |
Vláknina | 45,2 g |
Bielkoviny | 2 g |
Soľ | 0 g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Superpotraviny BIO |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.